www.incont.ro, site-ul economic al Ştirilor ProTV, are un nou design

www.incont.ro, site-ul economic al Ştirilor ProTV, li se prezintă utilizatorilor, din 6 noiembrie, într-un nou design, mult mai structurat şi mai atrăgător, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

193 afișări
Imaginea articolului www.incont.ro, site-ul economic al Ştirilor ProTV, are un nou design

www.incont.ro, site-ul economic al Ştirilor ProTV, are un nou design

Informaţiile economice de ultimă oră din ţară şi din străinătate sunt prezentate pe noul site într-un design aerisit şi uşor de citit, într-un mod interactiv, cu ajutorul analizelor vizuale interactive. De asemenea, site-ul este optimizat cu ajutorul "responsive design" şi pentru majoritatea terminalelor mobile.

În acelaşi timp, site-ul economic al Ştirilor Pro TV aduce lucruri noi consumatorilor de conţinut premium: interviuri cu cei mai importanţi şi vizibili manageri de pe piaţa din România, analize despre cele mai profitabile domenii din ţara noastră, sfaturi pentru tinerii antreprenori şi poveştile oamenilor de succes.

Utilizatorii pot afla în fiecare zi şi care sunt cele mai importante ştiri la nivel global, nu neapărat din perspectivă ecomică, din rubrica "Lumea în Contul tău", se pot delecta cu "Fotografia zilei" şi pot folosi cu uşurinţă calculatoarele puse la dispoziţie chiar pe prima pagină: convertor valutar, calculator pentru impozitul auto, cotaţiile zilei, cursul valutar al celor mai importante bănci din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici