Yahoo, partener cu Twitter

Compania Yahoo Inc. a semnat un parteneriat cu Twitter care le permite internauţilor să publice şi să vizualizeze mesaje pe reţeaua de micro-blogging fără să părăsească portalul Yahoo.

25 afișări
Imaginea articolului Yahoo, partener cu Twitter

Yahoo, partener cu Twitter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Parteneriatul, care a fost anunţat marţi seara, vine la câteva luni după ce Yahoo a anunţat o colaborare similară cu Facebook, cea mai populară reţea de socializare din lume.

La începutul acestei luni, Google a lansat un nou serviciu Google Buzz care preia multe dintre funcţiile unei reţele de socializare.

În luna ianuarie, Facebook a devenit al doilea cel mai vizitat site din Statele Unite, surclasând Yahoo, potrivit unui raport al companiei de analiză web Compete. Un alt studiu, realizat de comScore, arăta faptul că Yahoo rămâne totuşi pe locul al doilea în topul celor mai accesate site-uri din SUA, în timp ce Facebook se clasează pe locul al patrulea.

Reprezentanţii Yahoo au mai spus că motorul de căutare al companiei vor publica în indexul de rexultate ale căutărilor şi conţinuturi de pe Twitter, care vor fi actualizate din secundă în secundă.

Yahoo intenţionează, de asemenea, să afişeze fluxuri de pe Twitter pe alte proprietăţi online ale companiei, inclusiv pe paginile de e-mail sau pe portalurile dedicate sportului.

Reprezentanţii Yahoo au declarat că vor căuta soluţii ca mesajele de pe Twitter să fie în concordanţă cu specificul site-ului pe care apar.

Oficialii Yahoo nu au făcut niciun fel de comentariu asupra termenilor financiari ai acordului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici