YouTube are peste 4 miliarde de accesări pe zi. Câte înregistrări sunt postate pe site în fiecare minut?

YouTube, care face parte din grupul Google, a anunţat, luni, că atrage în prezent peste 4 miliarde de accesări pe zi.

444 afișări
Imaginea articolului YouTube are peste 4 miliarde de accesări pe zi. Câte înregistrări sunt postate pe site în fiecare minut?

YouTube are peste 4 miliarde de accesări pe zi. Câte înregistrări sunt postate pe site în fiecare minut?

"În 2007, am început cu şase ore (de înregistrări video, n.r.), apoi în 2010 eram la 24 de ore, apoi la 35, apoi la 48", a comunicat YouTube pe blogul său. "Iar acum se încarcă 60 de ore de înregistrări video pe minut, o creştere cu 30% în opt luni. Cu alte cuvinte, încărcaţi o oră de înregistrări video pe YouTube în fiecare secundă", au mai spus reprezentanţii site-ului.

În ceea ce priveşte numărul de accesări zilnice ale site-ului, acesta a cunoscut o creştere cu 25% în opt luni.

Google a cumpărat YouTube în 2006, pentru 1,65 de miliarde de dolari. La origine un simplu site de partajare de videoclipuri făcute de amatori, YouTube a oferit din ce în ce mai mult programe profesioniste şi filme, atrăgând şi mai multă publicitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici