Ziarul Financiar şi WU Executive Academy oferă o bursă integrală la un program EMBA din România

Ziarul Financiar oferă managerilor posibilitatea de a câştiga o bursă EMBA integrală, în valoare de 35.000 euro, la WU Executive Academy of the Vienna University of Economics and Business, cel mai bun program de EMBA din România.

160 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar şi WU Executive Academy oferă o bursă integrală la un program EMBA din România

Ziarul Financiar şi WU Executive Academy oferă o bursă integrală la un program EMBA din România

Până pe 5 octombrie, cititorii care se abonează pe 12 luni la cotidianul de afaceri pot aplica la o bursă integrală oferită de Ziarul Financiar şi Vienna University.

Programul de Executive MBA al instituţiei austriece a fost desemnat cel mai bun program de master de business disponibil în România, în Top MBA 2010 - un clasament realizat de Ziarul Financiar pe baza a aproximativ 300 de răspunsuri ale unor absolvenţi de anul trecut.

Bursa oferită cititorilor ZF, pentru al doilea an consecutiv, se adresează executivilor de top cu cel puţin cinci ani de experienţă într-o poziţie de management.

Dosarul de aplicaţie trebuie să fie trimis prin e-mail la adresa bursaemba@zf.ro şi să conţină: un formular standard completat, o scrisoare de motivare, CV-ul participantului, două scrisori de recomandare, diploma de licenţă, o copie după paşaport, o fotografie şi dovada de plată a abonamentului la cotidian.

Documentele pot fi redactate doar în limba engleză, iar modele standard se găsesc pe pagina web www.zf.ro/bursa-emba.

Aplicaţiile vor fi selectate de o comisie formată din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi ai Ziarului Financiar. Aceştia vor anunţa câştigătorul pe 31 octombrie.

Peste 120 de manageri, antreprenori şi tineri profesionişti au absolvit, până în prezent, primele trei serii ale programului de EMBA desfăşurat la Bucureşti de WU Executive Academy. Majoritatea participanţilor au peste 11 ani de experienţă în muncă, din care cinci sunt în management. Ei provin din domenii variate, precum finanţe-bănci, comerţ, bunuri de larg consum, telecomunicaţii, media, petrol şi gaze, IT sau chiar din sectorul public, iar media de vârstă este de 34 de ani.

În decembrie 2010, cea de-a patra serie va începe cursurile. Programul se desfăşoară part-time, în module lunare şi durează 14 luni, incluzând sesiuni de cursuri în SUA (Strategii pentru o companie globală) şi Austria (O regiune în schimbare). Programa se axează pe cursuri interactive şi practice de management general şi financiar, susţinute de profesori universitari ai unor instituţii recunoscute la nivel mondial precum Harvard, Thunderbird, University of Minnesota.

Ziarul Financiar este brandul de referinţă al presei de business din România. De 12 ani de piaţa românească, ZF oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie. Cu o audienţă lunară de 755.000 cititori pe print (SNA FOCUS aprilie 2009 - aprilie 2010) şi peste 750.000 vizitatori unici online (SATI aprilie 2009 - aprilie 2010, medie lunară), cotidianul de afaceri şi site-ul www.zf.ro, împreună cu suplimentele, cataloagele şi evenimentele ZF, reprezintă o sursă esenţială de informaţii şi interpretări pentru manageri, investitori şi mici întreprinzători.

WU Executive Academy of the Vienna University of Economics and Business este cea mai mare universitate de afaceri din Europa. Cu o reputaţie excelentă şi o istorie de peste o sută de ani, instituţia aparţine primelor 100 de universităţi de management şi afaceri din lume. Prestigioasa publicaţie Financial Times a plasat WU Executive Academy pe locul 13 în topul universităţilor europene de profil, în timp ce programul de MBA a fost al 41-lea din lume în topul de profil realizat anul trecut. În fiecare an, peste 3.500 de manageri din 50 de ţări finalizează programele specializate ale Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena. Profesori renumiţi şi colaborarea cu alte universităţi prestigioase din lume, alături de cercetare, asigură calitatea şi relevanţa programelor oferite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici