AirConnect se mută pe Aeroportul Bucureşti Băneasa

Compania aeriană regională românească AirConnect anunţă că, începând din 24 iulie, se mută pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa - Aurel Vlaicu.

821 afișări
Imaginea articolului AirConnect se mută pe Aeroportul Bucureşti Băneasa

AirConnect se mută pe Aeroportul Bucureşti Băneasa

Începând cu 24 iulie 2023, AirConnect îşi mută operaţiunile pe Aeroportul Băneasa, „pentru a oferi clienţilor acces în cel mai nou terminal al Capitalei, cu timp redus pentru toate formalităţile de check-in, control securitate, îmbarcare, şi care este la doar câteva minute de centrul oraşului. Cei care vor călători din şi către Bucureşti începând cu 24 iulie 2023 vor decola şi ateriza pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa. Această mutare nu va genera modificări în orarul de zbor al companiei”, informează compania.

AirConnect operează zboruri din Bucureşti către Baia Mare, Budapesta, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, din Constanţa către Cluj-Napoca şi Timişoara, iar în code-share din Bucureşti şi Bacău către Roma.

“Este îmbucurător faptul ca aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu atrage tot mai mult companiile aeriene să înceapă operarea aici şi felicităm AirConnect pentru decizia luată. Serviciile pe care acest aeroport le oferă, fluxurile scurte în terminal dar şi arhitectura deosebită, toate acestea ne fac să credem că pasagerii AirConnect se vor simţi mult mai confortabil aici decât pe aeroporturile mari”, a declarat Sorin-Radu Păun, Directorul General al CN Aeroporturi Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici