Autostrada Transilvania: Tirrena Scavi din Italia, desemnată să finalizeze lucrările la nodul Gilău

Italienii vor construi podul peste Someşul Mic, ce va lega tronsoanele Gilău-Nădăşelu şi Gilău-Câmpia Turzii, pentru a fi în sfârşit funcţionale. Contractul pentru finalizarea lucrărilor la nodul Gilău şi conexiunea dintre secţiunea 2B cu subsecţiunea 3A1 de pe Autostrada Transilvania (Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea) a fost câştigat de ofertantul Tirrena Scavi SPA Italia, transmite CNAIR.

17615 afișări
Imaginea articolului Autostrada Transilvania: Tirrena Scavi din Italia, desemnată să finalizeze lucrările la nodul Gilău

Autostrada Transilvania: Tirrena Scavi din Italia, desemnată să finalizeze lucrările la Nodul Gilău

Preţul stabilit la atribuire este de 25,97 milioane de lei fără TVA, precizează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Rezultatul procedurii de atribuire a acestui contract a fost comunicat tuturor ofertanţilor în data de 23 iunie 2017.

"Semnarea contractului va fi posibilă după îndeplinirea termenelor legale privind formularea notificărilor prealabile şi a contestaţiilor, în conformitate cu prevederile art. 6, alin (1), lit. a) din Legea nr. 101/2016, respectiv cu prevederile art. 8, alin (1), lit a) din acelaşi act normativ şi după finalizarea procesului de avizare a contractului", precizează CNAIR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici