Video Băncile încasează lunar rate de 44 mil. euro la creditele ipotecare

Băncile încasează în fiecare lună circa 44 mil. euro doar din ratele rambursate de clienţi la creditele ipotecare aflate în derulare, bani care vin indiferent de vânzările noi de împrumuturi.

14 afișări

În prezent sunt în derulare 176.000 de credite ipotecare, potrivit datelor Biroului de Credit, care primeşte însă raportări de la bănci după metodologia BNR, potrivit căreia în această categorie sunt incluse doar împrumuturile cu scop declarat de achiziţionare de terenuri sau imobile.

Citeşte mai multe despre câştigurile băncilor din ratele rambursate de clienţi pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici