Băncile scumpesc creditele în loc să le ieftinească. Cum comentaţi?

Bancherii au început din vară să scumpească din nou creditele pentru populaţie după ce reduseseră gradual dobânzile în primele luni ale anului, speriaţi de perspectiva creşterii inflaţiei şi a costurilor de refinanţare, potrivit Ziarul Financiar.

18 afișări
Imaginea articolului Băncile scumpesc creditele în loc să le ieftinească. Cum comentaţi?

Băncile scumpesc creditele în loc să le ieftinească (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Orice sumă plătită în plus la bancă înseamnă un minus pentru consum într-un moment în care economia încearcă să iasă din recesiune şi este evident că nu va reuşi acest lucru doar pe baza cererii externe.

Citeşte mai multe despre scumpirea creditelor pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici