Bani pe Facebook. Noi condiţii de monetizare, mai prietenoase pentru creatorii de conţinut

  • Mediul online e o sursă constantă de venit pentru tot mai multe persoane.
  • Facebook va permite monetizarea videoclipurilor de cel puţin un minut, prin afişarea de reclame.
  • Compania va începe şi testarea stickerelor publicitare, pentru story-urile creatorilor de conţinut.
539 afișări
Imaginea articolului Bani pe Facebook. Noi condiţii de monetizare, mai prietenoase pentru creatorii de conţinut

Mediul online e o sursă de venit pentru tot mai multe persoane. După YouTube şi alte platforme destinate socializării şi creatorilor de conţinut, Facebook Inc va permite monetizarea videoclipurilor în formă scurtă, prin reclame.

Anunţul a fost publicat de companie, care a detaliat planurile de sprijin pentru creatorii de conţinut. Astfel, aceştia vor avea posibilitatea de a câştiga mai mulţi bani fără a migra pe alte reţele mai mici, scrie Reuters.

Proprietarul Snapchat, Snap Inc, a plătit 1 milion de dolari pe zi creatorilor care realizează videoclipuri scurte virale pentru Snapchat Spotlight. Şi Twitter a anunţat recent că va lansa „Super Follows”, care le va permite utilizatorilor să-şi taxeze urmăritorii pentru conţinut exclusiv.

Facebook spune că se vor putea câştiga bani din videoclipuri de un minut, în comparaţie cu lungimea de trei minute stabilită anterior pentru monetizare.
 
De asemenea, va începe testarea stickerelor publicitare, pe care creatorii de conţinut le vor putea folosi în story-urile de pe Facebook pentru venituri suplimentare.
 
În plus, mai mulţi creatori se pot califica acum pentru a câştiga venituri din publicitate în cadrul videoclipurilor live-streaming, program destinat anterior doar unui număr restrâns de persoane.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici