Bentley, lovit de criză. Producătorul auto de lux va renunţa la un sfert dintre angajaţi

  • Bentley, producătorul de maşini de lux, va renunţa la 1.000 de angajaţi
  • Dacă angajaţii vor părăsi compania voluntar, li se va oferi sprijin financiar pentru orientarea într-o nouă carieră
  • Din cauza închiderii temporare a fabricii, veniturile companiei vor scădea cu 20-30% pe întreg anul
422 afișări
Imaginea articolului Bentley, lovit de criză. Producătorul auto de lux va renunţa la un sfert dintre angajaţi

Sursa foto: profimedia

Bentley, producătorul de maşini de lux, va renunţa la 1.000 de angajaţi pentru a supravieţui pe viitor. Compania are 4.200 de angajaţi la uzina din U.K. şi va reduce numărul lor cu aproape un sfert din cauza crizei, conform Automotive News.

Reducerea locurilor de muncă se va face în cadrul unui „program de eliberare voluntară”. Cei care pleacă de bună voie vor avea susţinere financiară din partea Bentley, în cazul în care îşi doresc să se orienteze într-o altă carieră. Cu toate acestea, programul nu exclude concedierile obligatorii viitoare.

Brand-ul din grupul Volkswagen a avut vânzări în creştere în primul trimestru, dar din cauza închiderii fabricii din aprilie până în mai, veniturile se anunţă mai mici cu 20-30%.

Compania este cunoscută pentru maşini de peste 200.000 de euro, precum Continental GT coupe, Flying Spur, Bentayga (SUV).

Marca a fost fondată în 1919, este parte a grupului Volkswagen din 1998 şi are o producţie anuală de aproximativ 11.000 de maşini.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici