Berceanu a demis doi directori din Compania de Drumuri

Ministrul interimar al Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, i-a demis, miercuri, pe directorul de întreţinere a drumurilor din Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Florin Dascălu, şi pe directorul regionalei de drumuri Bucureşti, Mihai Nica.

56 afișări
Imaginea articolului Berceanu a demis doi directori din Compania de Drumuri

Berceanu a demis doi directori din Compania de Drumuri (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Florin Dascălu, responsabil cu întreţinerea infrastructurii rutiere, şi Mihai Nica, directorul Regionalei de Drumuri şi Poduri Bucureşti, au fost demişi, din cauza situaţiei create în ultimele zile în legătură cu deszăpezirea drumurilor", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti, una dintre cele şapte direcţii regionale din cadrul CNANDR, îşi desfăşoară activitatea în judeţele Ilfov, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Buzău, Teleorman, Giurgiu şi parţial în Ialomiţa şi Călăraşi.

Din cauza viscolului şi a zăpezii, traficul auto s-a desfăşurat, marţi şi miercuri, în general cu greutate, mai multe drumuri au fost blocate, circulaţia camioanelor a fost restricţionată pe unele şosele, iar trenurile au avut întârzieri de până la câteva zeci de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici