Berceanu: Nu cred că e necesar un nou acord cu FMI

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, luni, că nu crede că este nevoie de un nou acord cu FMI, ci că trebuie să se vadă, în perioada imediat următoare, cum se va implementa actualul acord şi abia apoi să se poate o discuţie.

21 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Nu cred că e necesar un nou acord cu FMI

Berceanu,întrebat dacă vede necesar un nou acord cu FMI:Nu cred;Să vedem cum implementăm acest acord (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Radu Berceanu a fost întrebat dacă este de acord cu ideea lui Vasile Blaga potrivit căreia România ar avea nevoie de un nou acord cu FMI.

"Nu cred, eu cred că trebuie să vedem cu acordul acesta, în perioada imediat următoare, cum reuşim să-l implementăm şi după aceea să purtăm discuţia asta. Nu ştiu dacă a fost vreo discuţie sau e doar, aşa, o idee, dar o să vedem", a răspuns Berceanu.

El a făcut aceste precizări îniante de şedinţa BPN al PDL.

Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a declarat, într-o emisiune difuzată, dumincă, la ProTv, că, personal, consideră că România are nevoie de un nou acord cu FMI, ceea ce presupune şi un nou împrumut, arătând însă că acest lucru nu a fost discutat în Guvern.

"Personal, cred că România are nevoie de un nou acord cu FMI. Un nou acord cu FMI presupune şi un nou împrumut", a precizat Blaga.

El a arătat că acest lucru nu a fost discutat în Guvern, dar că este convins că la nivelul Ministerului Finanţelor şi al BNR discuţiile au fost purtate în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici