​Blue Air: Acţionarii vor preda 75% din acţiunile companiei către statul român

Blue Air a anunţat faptul că acţionarii companiei au fost contactaţi de către reprezentanţii Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului pentru predarea a 75% din acţiunile companiei statului român.

497 afișări
Imaginea articolului ​Blue Air: Acţionarii vor preda 75% din acţiunile companiei către statul român

„În cursul zilei de astăzi, 18 noiembrie 2022, Acţionarii Societăţii au fost contactaţi telefonic de reprezentanţii A.A.A.S. prin care s-a solicitat o întâlnire în vederea stabilirii detaliilor tehnice în care această predare să aibă loc. Imediat ce va fi finalizat acest proces juridic, Societatea va comunica public noua structură a actionariatului. Evident, ulterior acţionarul majoritar al Societăţii va decide modalitatea de comunicare publică a situaţiei Blue Air”, spun reprezentanţii companiei Blue Air.

Statul român, prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, a decis executarea garanţiei prin care va prelua 75% din acţiunile Blue Air, garanţie prevăzută în împrumutul garantat de stat pe care l-a primit operatorul aerian în 2020.​​

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici