Boagiu, nemulţumită de costurile de întreţinere din contractele încheiate de Ludovic Orban în 2008

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat, la PRO TV, că atât ea, cât şi noua conducere a CNADNR au avut nemulţumiri legate de costurile de întreţinere a unor drumuri, prevăzute în contracte încheiate "în campania electorală din anul 2008 de către ministrul liberal de la acea dată".

276 afișări
Imaginea articolului Boagiu, nemulţumită de costurile de întreţinere din contractele încheiate de Ludovic Orban în 2008

Boagiu, nemulţumită de costurile de întreţinere din contractele încheiate de Ludovic Orban în 2008 (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Declaraţia ministrului a fost făcută în contextul unei referiri la CNADNR şi la modul în care cheltuieşte banii această companie.

"Ei (CNADNR - n.r) au bani de la buget, au şi bani din surse proprii. O mare parte din bani se duce pe cofinanţare, iar cealaltă pe partea de mentenanţă. Aici nu e un secret şi nu am nimic de ascuns: eu împreună cu noii mei colegi din Companie am fost nemulţumiţi de costurile de întreţinere şi de modul în care se alocau şi se foloseau banii pentru întreţinerea drumurilor", a spus Boagiu pentru ProTV.

Ea a adăugat că probabil unele dintre aceste contracte vor fi anulate. Ministrul a mai spus că, exceptând o singură firmă - Argecom - pe toate celelalte contracte s-au obţinut scăderi în medie de 35%, dar şi că acestea vor fi relicitate mai ales că unele dintre ele expiră în noiembrie.

"Ca să fiu explicită, sunt contracte încheiate în campania electorală din anul 2008 de către ministrul liberal de la acea dată", a spus Boagiu.

Întrebată dacă se referă la Ludovic Orban, ea a spus: "Mă rog, mă refer la o politică".

"Dumneavoastră i-aţi pronunţat numele, eu nu l-am pronunţat. Bineînţeles că dovezile vi le aduc", a adăugat ea întrebată daca are şi probe referitoare la afirmaţiile pe care le-a făcut despre aceste contracte încheiate de Ludovic Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici