Boc vrea ca toate ministerele să cumpere pixuri centralizat

Guvernul ia în calcul înfiinţarea unui "punct de comandă" care să avizeze achiziţiile de produse de birotică pentru toate ministerele, prin intermediul unui sistem în care consumabile ca pixuri şi hârtii să fie cumpărate de la acelaşi furnizor şi la un preţ comun, a declarat, joi, premierul Emil Boc

32 afișări
Imaginea articolului Boc vrea ca toate ministerele să cumpere pixuri centralizat

Boc vrea ca toate ministerele să cumpere pixuri centralizat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Să concepem un sistem centralizat pentru tot ce înseamnă administraţie centrală, inclusiv un punct de comandă de achiziţionare a hârtiei şi alte astfel de produse, să nu mai cumpere fiecare minister şi agenţie în mod separat", a spus Boc, la prezentarea raportului Consiliului Concurenţei.

El a apreciat că din noul sistem ar rezulta o serie de economii, dar a admis că sumele astfel strânse la bugetul de stat nu ar fi foarte mari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici