Bram Schot ar putea fi directorul general interimar al Audi -surse

Compania Volskwagen ia în considerare numirea lui Bram Schot pe postul de director general interimar al brandului de lux, în urma arestării lui Rupert Stadler, afirmă surse citate de publicaţia Süddeutsche Zeitung.

309 afișări
Imaginea articolului Bram Schot ar putea fi directorul general interimar al Audi -surse

Bram Schot ar putea fi directorul general interimar al Audi -surse

Potrivit cotidianului german Rheinische Post, acţionarii companiei au cerut demisia lui Rupert Stadler în urma arestării de luni dimineaţă.

Audi nu a oferit un comunicat oficial în acest sens. Purtătorul de cuvânt al producătorului de maşini a declarat cu câteva ore în urmă că încă nu a fost luată o decizie formală în ceea ce priveşte interimatul.

Rupert Stadler a fost reţinut, luni, fiind suspect în cazul manipulării testelor privind emisiile de gaze. Este cel mai important personaj din cadrul companiei care a fost arestat de când Volskwagen a admis în 2015 că a folosit un software ilegal pentru a modifica testele emisiilor de gaze la motoarele diesel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici