Brandul românesc Allview intră pe piaţa auto şi lansează CityZEN, o maşină electrică

Surpriză: Brandul românesc Allview intră pe piaţa auto şi lansează CityZEN, o maşină electrică accesibilă, cu preţuri de la 7990 euro cu Rabla Plus, anunţă Ziarul Financiar.

7811 afișări
Imaginea articolului Brandul românesc Allview intră pe piaţa auto şi lansează CityZEN, o maşină electrică

Sursa foto: allview-auto.ro

Allview, brandul local de electronice şi tehnologie fondat de Lucian Peticilă, anunţă lansarea oficială a modelului CityZEN, o maşină electrică dedicată în primul rând traficului urban şi deplasărilor extraurbane scurte, ce poate fi condusă de la 16 ani.

Lansarea marchează extinderea activităţii cu o nouă linie de business, ALLVIEW AUTO, ce are ca obiectiv principal oferirea de soluţii de mobilitate sustenabilă şi accesibilă, răspunzând astfel, nevoilor critice de mediu ale societăţii şi ale clienţilor.

“Decizia de a deschide o nouă linie de business, este un pas firesc în dezvoltarea businessului nostru. În cei peste 20 de ani de activitate, compania s-a reinventat şi adaptat continuu la tendinţele globale, pentru a rămâne alături de clienţi şi pentru a le oferi soluţii accesibile. Într-un domeniu de activitate aflat într-o permanentă schimbare şi dezvoltare, este esenţial nu doar să identifici domeniile şi industriile în cadrul cărora un nou val de inovare este în plină desfăşurare, ci şi să identifici plusul de valoare pe care îl poţi adăuga. Datorită istoriei companiei şi a sinergiilor dintre diferitele activităţi, mărci specializate şi competenţe, credem că avem know-how-ul necesar pentru a avea un impact pe piaţa de e-mobility” a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

Cu ce dotări vine noul model CityZEN:

singurul sistem de camere din piaţă, cu vedere panoramică 360°, din categoria sa de preţ
centru de infotainment cu două ecrane color de 10.25" fiecare
comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel)
airbag şofer şi caroserie cu întărituri din oţel
sistem detectare presiune pneuri
selector de viteze cu treaptă SPORT
portbagaj voluminos de 816 litri, ideal pentru serviciile de curierat la comandă
închidere centralizată cu telecomandă pe cheie
oglinzi retrovizoare electrice
închiderea şi deschiderea geamurilor din telecomandă

Clienţii pot alege dintr-o gamă de patru nuanţe de caroserie: CYAN BREEZE, SEREN GREY, PINK BLOSSOM şi PURE WHITE. Pentru a sporii atractivitatea modelului, bara din faţă integrează perforaţii ce imită cerul înstelat, impunând un nou standard pentru estetica mobilităţii electrice accesibile. Habitaclul generos şi confortabil este completat de un portbagaj cu o capacitate substanţială de 816 litri.

Modelele CityZEN beneficiază de 5 ani garanţie, în limita a 80.000 km pentru baterie şi 24 luni, în limita a 50.000 km, garanţie comercială.

Modelul va avea un preţ de vânzare de 7990 EUR (TVA inclus), preţ valabil cu programul Rabla Plus, în condiţiile menţinerii valorii voucherului oferit în 2023.

Compania intenţionează să lanseze cel puţin încă două modele electrice în 2024, inclusiv un mini SUV, pentru a acomoda mai multe tipuri de nevoi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici