Bulgaria va introduce o taxă "pe lux" în cadrul măsurilor anticriză

Premierul bulgar a anunţat duminică introducerea unei taxe "pe lux", după o şedinţă de Guvern în care au fost discutate măsurile anticriză, relatează site-ul Novinite.com.

19 afișări
Imaginea articolului Bulgaria va introduce o taxă "pe lux" în cadrul măsurilor anticriză

Bulgaria va introduce o taxă "pe lux" în cadrul măsurilor anticriză

Taxa "pe lux" va fi aplicată deţinătorilor de maşini cu peste 150 de cai putere, proprietarilor de iahturi sau case, respectiv, apartamente de peste 250 de metri pătraţi.

O altă măsură anticriză va fi introducerea unei grile de salarizare în cazul funcţionarilor publici. "Salariul premierului va fi cel mai mare mare dintre cele ale oficialilor", a declarat Borisov.

El a declarat că Guvernul nu va modifica taxele pentru sectorul privat, dar a precizat că va adăuga o taxă pentru depozitele bancare de peste 100.000 de leva (circa 50.000 de euro).

Propunerea Executivului GERB nu este planul final şi va fi discutată cu sindicatele şi angajatorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici