CE a aprobat solicitarea României privind taxarea inversă la cereale

Direcţia Generală de Taxare şi Uniune Vamală din cadrul Comisiei Europene (DG Taxud) a aprobat solicitarea României privind taxarea inversă la cereale, măsură care urmează să fie transmisă spre aprobare şi Consiliului UE, a declarat, joi, preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

77 afișări
Imaginea articolului CE a aprobat solicitarea României privind taxarea inversă la cereale

CE a aprobat solicitarea României privind taxarea inversă la cereale (Imagine: Mircea Gherase/Mediafax Foto)

El a precizat că a discutat acest subiect în cadrul întâlnirii cu comisarul european pentru Impozitare şi Uniune Vamală, Algirdas Semeta.

Blejnar a arătat că în perioada următoare România ar putea primi şi aprobarea din partea Consiliul UE.

Ministerul Finanţelor anunţa, la 6 iulie 2010, că taxarea inversă pentru livrările de bunuri din interiorul ţării la cereale, plante tehnice, legume, fructe, carne, zahăr, făină, pâine şi produse de panificaţie va fi aplicată la zece zile de la comunicarea de către Consiliul UE a aprobării derogării pentru implementarea prevederii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici