Ce blocuri noi se construiesc în Bucureşti în acest an

În Bucureşti şi localităţile din împre­jurimi au fost ridicate şi livrate aproape 3.500 de apartamente şi case în prima jumătate a acestui an, în creştere cu 53% faţă de perioa­da similară a anului precedent şi peste nive­lul primului semes­tru al anilor de boom - 2007, 2008 şi 2009.

448 afișări
Imaginea articolului Ce blocuri noi se construiesc în Bucureşti în acest an

Ce blocuri noi se construiesc în Bucureşti în acest an

Mergând dincolo de datele statis­tice, Business Construct a luat la pas Bucureş­tiul şi a identificat, fără a acoperi în întregime oraşul, 40 de şantiere pe care se lucrează şi în care vor fi date în folosinţă cel puţin 4.000 de apartamente noi în următoarele luni, astfel că cel puţin în anumite zone ale Capitalei se poate vorbi de un nou boom rezidenţial.

Cele mai multe blocuri noi sunt construite în sudul şi vestul oraşului, unde terenurile sunt mai ieftine

CORVARIS RESIDENCE: 300 de apartamente în zona Drumul Fermei. Dezvoltator: persoane fizice

SEBASTIAN PARC:  76 de apartamente în Rahova. Dezvoltator: Mitică Dragomir

SCANDINAVIA RESIDENCE: 230 de apartamente ţn zona Cristalului (Bragadiru). Dezvoltator: West Residential Park (Sandu Cristinel, Ahlstrom Capital)

Citeşte continuarea materialului pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici