Cea mai ieftină Dacia Duster 4X2 costă 13.040 de euro - site-uri de vânzări auto

Pe site-ul de vânzări auto "mobile.ro" au apărut anunţuri care oferă spre vânzare modelul Dacia Duster 4X2 la preţuri cuprinse între 13.040 euro şi 16.630 de euro, în funcţie de versiuni şi motorizări, iar firma care a postat ofertele este un dealer Renault-Dacia din Germania.

401 afișări
Imaginea articolului Cea mai ieftină Dacia Duster 4X2 costă 13.040 de euro - site-uri de vânzări auto

Cea mai ieftină Dacia Duster 4X2 costă 13.040 de euro

Anunţurile de vânzare a primului SUV Dacia sunt postate atât pe site-ul dealerului, cât şi pe portalurile de specialitate "mobile.ro" şi "mobile.de", cea mai mare piaţă auto virtuală din Germania.

Cel mai ieftin Duster este un model 4X2 cu motor pe benzină de 1,6 litri, 105 CP, care costă 13.040 de euro, disponibil pe mobile.ro

Versiunea Dacia Duster Ambiance cu motor pe benzină de 1,6 litri, 105 CP şi dotări precum aer condiţionat manual, închidere centralizată şi geamuri electrice figurează cu preţul de 15.130 de euro.

Totodată, un Duster Ambiance cu motor diesel de 1,5 litri, 86 CP costă 16.630 euro.

Versiunea Duster Laureate 1.6 litri, 105 CP este menţionat pe site-uri cu preţul de 16.150 de euro.

Pe cele două site-uri sunt disponibile doar variantele Duster 4X2.

Portalurile de vânzări auto oferă şi modele Duster cu cel mult 100 de kilometri parcurşi, la preţuri care pornesc de la 13.009 euro, în variante de culori gri metalizat, negru metalizat, maro metalizat, argintiu metalizat, alb şi albastru.

Reprezentanţii Automobile Dacia au declarat pentru MEDIAFAX că nu pot confirma preţurile, întrucât acestea nu au fost anunţate oficial.

Vicepreşedintele constructorului auto, Constantin Stroe, a afirmat recent că livrările către partenerii Dacia vor fi efectuate înaintea lansării oficiale a modelului Duster, din data de 2 martie.

Potrivit datelor prezentate la finele anului trecut de mobile.international, compania care deţine cele două site-uri, mobile.ro are 15.000 de anunţuri, aproape 467.000 de vizitatori unici pe lună şi peste 1,2 milioane de accesări lunar.

Platforma germană mobile.de numără un total de 1,4 milioane de anunţuri.

Portalul mobile.de a fost deschis în 1996, iar în 2004 a fost achiziţionat de site-ul specializat în comerţ electronic eBay. În octombrie 2008 a fost inaugurată platforma mobile.ro, iar anul trecut piaţa auto virtuală dedicată Poloniei (mobile.eu).

Dealerul german care a postat anunţurile este Autohaus Geimer GmbH.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici