CEC Bank va majora suma de finanţare pentru creditele JEREMIE cu 24 milioane euro

CEC Bank va acorda noi împrumuturi, de 24 milioane euro, în cadrul iniţiativei JEREMIE destinată IMM-urilor, după ce a semnat cu Fondul European de Investiţii (FEI) suplimentarea acordului de finanţare şi garantare cu partajarea riscurilor, alocarea iniţială, de 10 milioane euro, fiind epuizată.

381 afișări
Imaginea articolului CEC Bank va majora suma de finanţare pentru creditele JEREMIE cu 24 milioane euro

CEC Bank va majora suma de finanţare pentru creditele JEREMIE cu 24 milioane euro (Imagine: Publimedia/Victor Ciupuliga)

Fiecare dintre cele două instituţii financiare contribuie cu 50% din valoarea finanţărilor acordate la costuri mai reduse faţă de cele standard şi cu garanţii flexibile, se arată într-un comunicat al CEC Bank.

Creditele vizează proiecte de investiţii şi finanţarea capitalului de lucru al IMM-urilor.

Cele 10 milioane euro alocate iniţial, din care 5 milioane euro din surse FEI şi restul din sursele proprii ale băncii, au fost utilizate pentru împrumuturi pentru finanţarea capitalului de lucru, realizarea unor proiecte de investiţii cu destinaţii precum construcţia/achiziţionarea de hale industriale, achiziţionarea de spaţii comerciale şi de producţie, extinderea şi modernizarea unităţilor de cazare şi turism sau achiziţionarea de echipamente industriale şi medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici