CFR SA are un nou director general interimar

Conducerea CFR SA a fost preluată interimar de Macarie Alexandru Moldovan, director general adjunct la direcţia tehnică în cadrul companiei care administrează infrastructura feroviară, care îl înlocuieşte în această poziţie pe Ionel Voicu.

521 afișări
Imaginea articolului CFR SA are un nou director general interimar

CFR SA are un nou director general interimar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Luni declanşăm o nouă procedură pentru selecţia unui manager privat la CFR Infrastructură", a declarat ministrul Transporturilor, Dan Şova, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că înlocuirea lui Voicu a fost decisă de Consiliul de Administraţie al companiei în urmă cu câteva zile.

Voicu, director general adjuct pe proiecte europene, a fost numit director general interimar al CFR în luna ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici