China intenţionează să adopte măsuri pentru stimularea producţiei

China trebuie să ofere finanţare suplimentară companiilor, în special celor mici, şi să adopte politici fiscale care să susţină sectorul producţiei, afirmă premierul Li Keqiang, citat de site-ul agenţiei Reuters.

482 afișări
Imaginea articolului China intenţionează să adopte măsuri pentru stimularea producţiei

Li Keqiang a subliniat că barierele care limitează accesul pe pieţele comerciale trebuie reduse, pledând şi pentru optimizarea cursurilor de pregătire profesională, precum şi pentru intensificarea măsurilor de protejare a drepturilor intelectuale.

"Producţia este fundamentul dezvoltării economice. Pentru a îmbunătăţi economia Chinei şi a realiza o nouă industrializare, trebuie să consolidăm producţia", a subliniat premierul chinez.

Beijingul a prezentat strategia "Fabricat în China 2025", care are obiectivul de a îmbunătăţi capacităţile de producţie şi a face companiile chineze lideri la nivel global în domeniul tehnologiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici