Cifra de afaceri a IMM-urilor a scăzut cu 14 % în august

  • Afacerile IMM-urilor au scăzut cu 14% în august, anunţă SmartBill
  • Cele mai importante scăderi au fost înregistrate în Sud-Vestul ţării, de -30%
  • În luna august 2019 cifra de afaceri a IMM-urilor era în scădere cu 12 %
174 afișări
Imaginea articolului Cifra de afaceri a IMM-urilor a scăzut cu 14 % în august

Cifra de afaceri a IMM-urilor a scăzut cu 14 % în august

Veste proastă pentru IMM-uri. Cifra de afaceri a scăzut în august cu 14%, anunţă SmartBill. Platforma a analizat peste 20.000 de intreprinderi mici şi mijlocii din toată ţara, iar luna august este a treia lună cu minus din an, alături de ianuarie şi aprilie.

CARTON RADU HASAN, CO-FONDATOR & CEO SMARTBILL, sursa Ziarul Financiar: „Ultima lună de vară este una marcată de un consum mai redus pentru majoritatea industriilor, fiind recunoscută mai mult ca o perioadă de concedii. Totuşi, situaţia generată de pandemie şi-a lăsat amprenta asupra sectorului HORECA, ce înregistrează o diferenţă de -32 % faţă de august 2019.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici