Cine Grand deschide vineri un multiplex în Complexul Comercial Auchan Titan

Reţeaua de cinematografe Cine Grand deschide vineri, 19 septembrie, primul său multiplex din Bucureşti, în Complexul Comercial Auchan Titan, şi al doilea din ţară, după cel din Botoşani, a anunţat compania.

720 afișări
Imaginea articolului Cine Grand deschide vineri un multiplex în Complexul Comercial Auchan Titan

Cine Grand deschide vineri un multiplex în Complexul Comercial Auchan Titan

Multiplexul este format din şapte săli de cinema echipate cu sisteme de proiecţie 3D.

Primul multiplex Cine Grand a fost lansat în România la Botoşani în vara anului trecut.

Operatorul indian de cinematografe mai este prezent în India, SUA, China şi Bulgaria. Cine Grand operează la nivel global sub brandurile "Cine Grand", "Grand Cinemas" şi "My Cinemas".

Pe piaţa românească de profil mai sunt prezente cinematografele Hollywood Multiplex, Cinema City şi Grand Cinema Digiplex.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici