Ciolacu s-a poziţionat împotriva majorării impozitelor în România

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că taxele şi impozitele nu vor fi mărite: „În perioadă de criză nu se majorează impozitele, deci nu se vor majora nici în România şi nici nu vor fi introduse alte impozite”. El le răspunde ironic liberalilor, care au spus că nu renunţă la cota unică.

277 afișări
Imaginea articolului Ciolacu s-a poziţionat împotriva majorării impozitelor în România

Ciolacu s-a poziţionat împotriva majorării impozitelor în România

„În perioadă de criză nu se majorează impozitele, deci nu se vor majora nici în România şi nici nu vor fi introduse alte impozite”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că o optimizare fiscală înseamnpă că „laşi de undeva de unde s-a creat o discrepanţă şi vii cu o anumită impozitare, dar reduci din altă parte”.

„Eu nu am auzit de aşa ceva (o reevaluare a TVA - n.r.). Ce ştiu de la experţi financiari e că dacă măreşti TVA, măreşti inflaţia. Deci nu se pune problema. Deci nu se introduce nicio taxă nouă şi nici nu se măresc (cele actuale - n.r.)”, adaugă liderul PSD.

Referitor la faptul că liberalii nu vor să renunţe la cotra unică de impozitare, liderul PSD a spus ironic: Acele voci care apar în spaţiul public... Nici eu nu am spus că trebuie renunţat la cota unică. Eu am zis să facem o analiză. Acum, totdeauna mai există şi vedete”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
taxe,
impozite

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici