CNAIR a emis Ordinul de Începere pentru realizarea Pasajului de la Domneşti. Cine sunt constructorii

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, într-un comunicat transmis vineri, că a emis Ordinul de Începere pentru realizarea obiectivului „Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti”.

1423 afișări
Imaginea articolului CNAIR a emis Ordinul de Începere pentru realizarea Pasajului de la Domneşti. Cine sunt constructorii

CNAIR a emis Ordinul de Începere pentru realizarea Pasajului de la Domneşti. Cine sunt constructorii

Durata contractului de execuţie lucrări este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

În data de 10 mai 2017, CNAIR şi Asocierea SC Straco Grup SRL – SC Comnord SA – SC Specialist Consulting SRL au semnat contractul aferent acestui obiectiv. Valoarea contractului de lucrări este de 91,552 milioane de lei, fără TVA.

Licitaţia de atribuire a proiectului a fost organizată după ce locuitorii din zonă (aproximativ 20.000 de persoane) s-au plâns că nu pot circula, întrucât Prelungirea Ghencea - şoseaua care face legătura între Bucureşti şi localitatea Domneşti - are o singură bandă pe sens, iar numărul maşinilor este în creştere. În plus, spun ei, lipsa infrastructurii pietonale reprezintă un risc real pentru copiii din cartierele nou construite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici