Comisiile au aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii cu 2,1 mld. lei

Comisiile parlamentare de buget-finanţe au aprobat, sâmbătă, suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii cu 2,1 miliarde de lei, de la suma de 9,3 miliarde de lei propusă iniţial.

12 afișări
Imaginea articolului Comisiile au aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii cu 2,1 mld. lei

Comisiile au aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii cu 2,1 mld. lei (Imagine: Mediafax Foto)

Amendamentul a fost admis cu 21 de voturi "pentru", 19 "împotrivă" şi o abţinere.

Măsura a fost propusă de comisiile de agricultură şi va fi dezbătută şi în plenul Parlamentului.

La dezbaterile de marţi privind bugetul Ministerului Agriculturii, reprezentanţii comisiilor parlamentare de specialitate au susţinut că acesta este insuficient şi au propus o suplimentare de 2,1 miliarde lei, din care 500 milioane lei ar urma să fie cedată, potrivit acestora, de către Ministerul Dezvoltării şi Turismului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici