Amendament privind majorarea cu un milion de lei a fondului pentru salarii la CNA,adoptat de comisii

Comisiile de buget-finanţe au adoptat, sâmbătă, un amendament la proiectul bugetului de stat pe 2010, prin care se majorează fondul pentru salarii al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) cu un milion de lei, ajungând la circa nouă milioane de lei.

30 afișări
Imaginea articolului Amendament privind majorarea cu un milion de lei a fondului pentru salarii la CNA,adoptat de comisii

Amendament privind majorarea cu un milion de lei a fondului pentru salarii la CNA,adoptat de comisii

Amendamentul, care a fost iniţiat de comisiile de cultură ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, a fost adoptat cu 22 de voturi "pentru", 16 "împotrivă" şi 4 abţineri.

Fondurile suplimentare acordate sunt destinate plăţii salariilor pentru cei 164 de angajaţi ai instituţiei.

"Am înţeles situaţia şi am redus posturile de la 174, anterior. Nu am ocupat cele zece posturi care au rămas libere după ieşirea la pensie. Nu se pune problema să mai angajăm, dar am dori doar să funcţionăm cu cei 164 salariaţi. A mai reduce cu 20 de persoane ne-ar pune în situaţia în care cel puţin pe unele sectoare de activitate să nu mai putem face faţă', a precizat, la şedinţa comisiilor, preşedintele CNA, Răsvan Popescu.

El a precizat că suplimentarea fondului de salarii poate fi argumentată şi prin estimările privind amenzile aplicate de instituţie, care s-au cifrat anul trecut la două milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici