Compania de Autostrăzi şi Drumuri a recepţionat 151 kilometri de drumuri naţionale modernizate

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a recepţionat în luna octombrie 151 de kilometri de drumuri naţionale modernizate, valoarea cumulată a contractelor fiind de 453,6 milioane lei, a anunţat, joi, compania.

298 afișări
Imaginea articolului Compania de Autostrăzi şi Drumuri a recepţionat 151 kilometri de drumuri naţionale modernizate

Compania de Autostrăzi şi Drumuri a recepţionat 151 kilometri de drumuri naţionale modernizate (Imagine: Raul Stef/Mediafax foto)

Astfel, CNADNR a recepţionat 52,16 km de drum modernizat din DN 19 limita judeţului Bihor - Satu Mare, lucrările fiind executate de firma Strabag pentru 141 milioane lei, fără TVA.

Alţi 72,8 kilometri au fost luaţi în primire din traseul DN 15 Reghin-Topliţa (judeţele Mureş şi Hunedoara), după ce consorţiul românesc Spedition UMB/Tehnostrade a finalizat lucrările de reabilitare, în cadrul unui contract de 262,3 milioane lei, fără TVA.

Totodată, CNADNR a mai recepţionat 25,9 km din DN 66 Baru-Haţeg (judeţul Hunedoara), modernizaţi de consorţiul românesc Romstrade/Vectra Service pentru 50,3 milioane lei, fără TVA.

Finanţarea contractelor de modernizare a fost asigurată de Banca Europeană de Investiţii şi de la bugetul de stat. Toate tronsoanele au o perioadă de garanţie de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici