Compania Yahoo va fi numită Altaba, actualul director executiv nu va mai face parte din conducere

Yahoo îşi va schimba numele în Altaba, iar directorul executiv, Marissa Mayer, nu va mai face parte din conducerea companiei după finalizarea acordul cu Verizon Communication, potrivit Reuters.

649 afișări
Imaginea articolului Compania Yahoo va fi numită Altaba, actualul director executiv nu va mai face parte din conducere

Compania Yahoo va fi numită Altaba, actualul director executiv nu va mai face parte din conducere (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Yahoo are o înţelegere pentru vânzarea afacerilor de bază, incluzând zona de reclame digitale, activele media şi serviciul email, către Verizon, pentru 4,83 miliarde de dolari.

Tranzacţia ar putea fi anulată sau condiţiile contractului ar putea fi modificate, după ce Yahoo a dezvăluit că s-a confruntat cu două atacuri cibernetice, unul dintre acestea implicând 500 de milioane de conturi ale utilizatorilor, al doilea afectând peste un miliard de conturi.

Directorii Verizon au spus că încă investighează atacurile cibernetice asupra conturilor utilizatorilor.

Alţi patru directori Yahoo vor demisiona după finalizarea contractului, potrivit documentelor prezentate de Yahoo.

Directorii rămaşi vor conduce Altaba, un holding ale cărui principale active vor fi participaţia de 15% la Alibaba Group Holding, compania chinezează de comerţ online şi o participaţie de 35,5% în Yahoo Japan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici