Companie low-cost Ryanair lansează o promoţie specială pentru Timişoara valabilă în acest weekend

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, oferă 40% reducere pentru zborurile din septembrie din Timişoara către Germania, începând de vineri, până duminică la miezul nopţii.

1186 afișări
Imaginea articolului Companie low-cost Ryanair lansează o promoţie specială pentru Timişoara valabilă în acest weekend

Companie low-cost Ryanair lansează o promoţie specială pentru Timişoara valabilă în acest weekend (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Această reducere se aplică pentru rutele din Timişoara către Berlin, Dusseldorf şi Frankfurt, potrivit reprezentanţilor companiei.

"Începând cu luna septembrie,

va conecta Timişoara cu centrele business cheie ale Europei, prin frecvenţe şi orare potrivite oamenilor de afaceri, ca Bruxelles, Bucureşti, Londra şi Milano. Pentru a sărbători numărul mare de rezervări din reţeaua noastră de rute din România, în acest weekend oferim 40% reducere pentru 3 rute din Timişoara din/către Germania, pentru călătorii în septembrie", a spus Denis Barabas, sales & marketing executive Ryanair.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici