Concurenţa analizează preluarea E.ON Instalaţii Interioare de către E.ON şi Adrem

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică prin dobândirea controlului în comun de către E.ON România şi Adrem Invest asupra E.ON Instalaţii Interioare, deţinută de grupul german E.ON.

268 afișări
Imaginea articolului Concurenţa analizează preluarea E.ON Instalaţii Interioare de către E.ON şi Adrem

Concurenţa analizează preluarea E.ON Instalaţii Interioare de către E.ON şi Adrem

E.ON Instalaţii Interioare va avea ca obiect principal de activitate efectuarea reviziilor şi verificărilor tehnice periodice a instalaţiilor de gaze naturale, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenţei.

E.ON România a anunţat în 8 aprilie că a semnat în luna martie un parteneriat cu Adrem Invest pentru crearea unui joint-venture în sectorul reviziilor, verificărilor instalaţiilor de gaze naturale şi citirii contoarelor de gaze.

E.ON România face parte din grupul german de utilităţi E.ON, şi are activităţi în sectoarele gazelor naturale şi electricităţii.

Adrem Invest, membră a grupului Adrem, controlat de oameni de afaceri români, este specializată în ingineria industrială. Adrem Invest este implicată şi în producţia de electricitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici