CONFERINŢA "Mediafax Talks about Competition": Principalele declaraţii de la eveniment

Preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, a participat, luni, la conferinţa "Mediafax Talks about Competition"- ediţia a VIII-a.

217 afișări
Imaginea articolului CONFERINŢA "Mediafax Talks about Competition": Principalele declaraţii de la eveniment

CONFERINŢA "Mediafax Talks about Competition": Principalele declaraţii de la eveniment (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Conferinţa a fost organizată de Agenţia de presă Mediafax, cu sprijinul Consiliul Concurenţei şi al Ambasadei Marii Britanii, alături de Chiriţoiu fiind prezenţi ca lectori: Iustinian Captariu - Managing Associate, Kinstellar; Florin Dănescu – Preşedinte Executiv, Asociaţia Română a Băncilor; Laurenţiu Mihai – Director Executiv, APMGR; Adrian Manolache – Reprezentant AMRCR; Silvia Vlăsceanu – Director General, Asociaţia Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE).

În cadrul acestei ediţii au fost supuse dezbaterii teme precum importanţa concurenţei pentru mediul de afaceri, investigaţiile Consiliului Concurenţei - rapoartele finalizate până în acest moment şi concluziile acestora, rolul consultanţilor pentru o înţelegere şi o aplicare cât mai bună a normelor concurenţei, concurenţa în sistemul bancar, piaţa de retail, energie, piaţa telecom şi în domeniul farmaceutic şi revizuirea legislaţiei din domeniul construcţiei de drumuri, transporturi şi procesarea alimentelor, la recomandarea OCDE.

Principalele declaraţii de la eveniment:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici