Contract de 27 milioane euro pentru modernizarea unui drum judeţean din Satu Mare

Consiliul Judeţean Satu Mare vrea să contracteze lucrări de modernizare a drumului judeţean (DJ) 193A, pe o lungime totală de aproape 50 de kilometri, iar proiectul are o valoare estimată la 122,6 milioane lei (27,7 milioane euro), cu TVA.

458 afișări
Imaginea articolului Contract de 27 milioane euro pentru modernizarea unui drum judeţean din Satu Mare

Contract de 27 milioane euro pentru modernizarea unui drum judeţean din Satu Mare (Imagine: Ciprian Hord/Arhiva Mediafax Foto)

"Se vor realiza lucrările de modernizare a drumului judeţean DJ 193A Satu Mare (DJ 193) - Amaţi - Ruşeni - Tătăreşti - Necopoi - Homorodu de Jos - Homorodu de Mijloc - Homorodu de Sus - Solduba - Hodişa - Socond - Răteşti (DN 19A), km 0+000(0+900) - km 49+124 (49+099), pe o lungime totală de 48,235 km, asigurarea unui sistem eficient de colectare şi evacuare a apelor, amenajarea drumurilor laterale, lucrări de siguranţa circulaţiei", se arată într-un anunţ al instituţiei.

Termenul pentru finalizarea contractului este de trei ani din momentul atribuirii.

Proiectul va fi finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării.

Valoarea estimată a contractului, incluzând cheltuieli diverse şi neprevăzute, respectiv organizare de şantier, este de 98,9 milioane lei, fără TVA.

Lucrările vor fi contractate prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut. Constructorii interesaţi de proiect pot depunde ofertele până la 8 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici