Cum au profitat dezvoltatorii imobiliari de metrou: harta proiectelor cu cel mai rapid acces

În zilele lucrătoare, Bucureştiul poate fi traversat în circa 30 de minute doar cu metroul. Ce importanţă a avut traficul şi accesul la metrou pentru dezvoltatorii imobiliari care au realizat proiecte în Capitală?

845 afișări
Imaginea articolului Cum au profitat dezvoltatorii imobiliari de metrou: harta proiectelor cu cel mai rapid acces

Cum au profitat dezvoltatorii imobiliari de metrou: harta proiectelor cu cel mai rapid acces (Imagine: www.zf.ro)

Bucureştiul este în prezent acoperit de o reţea de 43 de staţii de metrou, dar dezvoltatorii imobiliari au putut exploata în ultimii zece ani mai puţin de jumătate dintre acestea cu proiecte noi de centre comerciale, birouri sau locuinţe, în condiţiile în care transportul subteran reprezintă la ora actuală cea mai rapidă metodă de deplasare din Capitală în cursul săptămânii.

Astfel, potrivit unei analize ZF, investitorii imobiliari au alocat în acest interval fonduri de 1,5 miliarde de euro pentru proiecte în imediata vecinătate a staţiilor de metrou, principalul segment atacat în această direcţie fiind cel de birouri, în special pe tronsonul dintre Piaţa Victoriei şi Pipera.

Citeşte mai multe despre cum au profitat dezvoltatorii imobiliari de metrou pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici