Cursa Tarom dintre Constanţa şi Chişinău, anulată înainte de debut

Cursele Tarom dintre Constanţa şi Chişinău, care ar fi trebuit să fie operabile din această vară, au fost anulate, la mai puţin de o lună după ce ruta fusese anunţată, informează Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa.

1498 afișări
Imaginea articolului Cursa Tarom dintre Constanţa şi Chişinău, anulată înainte de debut

„Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa vă informează că ruta Constanţa - Chişinău - Constanţa, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian Tarom”, se arată într-un comunicat, remis miercuri, corespondentului MEDIAFAX.

Sursa citată nu face cunoscute motivele pentru care ruta a fost anulată.

În schimb, reprezentanţii aeroportului susţin că se continuă colaborarea cu Tarom şi există speranţa ca să apară noi rute către litoral, de anul viitor.

„Continuăm colaborarea cu reprezentanţii TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare - Constanţa - Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie a.c. În acelaşi timp avem încredere că începând cu sezonul de vară 2019, operatorul naţional va dezvolta noi rute către litoralul românesc”, se mai precizează în documentul citat.

La 15 mai, Compania Tarom anunţase că revine la Constanţa, din vara aceasta, iar prima rută pe care o va deservi va fi către Chişinău, dar numai pe durata verii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici