Dacia Logan, pe locul doi în clasamentul "Legende pe roţi" pentru perioada 2000 - 2010. Ce maşină conduce topul

Dacia Logan a ocupat locul secund în competiţia "Legende pe roţi" pentru perioada 2000 - 2010, organizată on line de revista Automotive News Europe şi compania de consultanţă auto MSX International.

920 afișări
Imaginea articolului Dacia Logan, pe locul doi în clasamentul "Legende pe roţi" pentru perioada 2000 - 2010. Ce maşină conduce topul

Dacia Logan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Concursul, desfăşurat on-line, a inclus 14 secţiuni, fiecare acoperind câte o etapă din istoria automobilului. Clasamentul pentru fiecare perioadă a fost realizat în urma voturilor a peste 100.000 de participanţi, care au avut de ales între zece modele preselectate de un grup de specialişti în domeniul auto", se arată într-un comunicat al Automobile Dacia.

Dacia Logan s-a clasat pe locul secund în topul modelelor care au marcat primul deceniu al secolului 21, în secţiunea pentru anii 2000 - 2010, fiind depăşită de Mercedes Benz SL, în timp ce locul al treilea a fost ocupat de modelul electric Tesla Roadster.

Logan a fost lansat în 2004, la început într-o singură versiune de caroserie, cu două motorizări pe benzină. Ulterior Dacia a produs cu brandul Logan o familie de modele, care cuprinde, alături de berlină, un break, o furgonetă şi un pick-up.

Modelul este comercializat în 46 de ţări din Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu, dar şi în unele pieţe din America şi zona Oceanului Indian sau Pacific.

Totodată, Dacia Logan este, de opt ani consecutiv, cel mai vândut model de pe piaţa auto din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici