Dealerii Dacia au început să livreze versiunile 4X4 ale modelului Duster

Dealerii Dacia au început săptămâna trecută să livreze şi versiunile 4X4 ale modelului Duster, până la începutul lunii iunie fiind furnizate către clienţi doar variantele 4X2 ale primului SUV al constructorului, potrivit partenerilor producătorului auto.

84 afișări
Imaginea articolului Dealerii Dacia au început să livreze versiunile 4X4 ale modelului Duster

Dealerii Dacia au început să livreze versiunile 4X4 ale modelului Duster (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Cererea pentru veresiunea 4X4 este mai mare decât cea pentru 4X2, ceea ce face ca varianta cu tracţiune integrală să fie aşteptată mai mult, o lună - două", a declarat şeful Departamentului de marketing al dealerului Auto Cobălcescu, Marius Bocşa.

Cei mai mulţi dintre clienţii Duster 4X4 preferă varianta de top diesel a modelului.

"Firmele se orientează cu precădere spre variantele 4X2, întrucât acestea sunt mai ieftine, în timp ce clienţii persoane fizice preferă versiunile 4X4", a spus directorul de marketing al dealerului Auto Marcu's Grup, Valentin Iliescu.

Proprietarul dealerului Daperom, Paul Schiau, a declarat că diferenţa de comenzi dintre versiunile cu tracţiune integrală şi cele 4X2 a început să scadă.

Duster a fost lansat în România la mijlocul lunii martie, ocazie cu care directorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive a declarat că 80% dintre clienţii care au comandat noul model au optat pentru cea mai scumpă versiune.

Varianta de bază 4X2 a SUV-ului costă 10.500 de euro, în timp ce Duster 4X4 poate fi achiziţionat la preţuri pornind de la 12.300 de euro.

Primul client care a intrat în posesia unui Duster este preşedintele Traian Băsescu, care şi-a ridicat maşina de la uzina de la Mioveni la începutul lunii aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici