Demisie la nivel înalt la Vodafone. Grupul britanic va intra pe mâna unei femei

Grupul britanic Vodafone a anunţat luni că directorul general Nick Read va demisiona la sfârşitul acestui an şi va fi înlocuit interimar de şefa financiară, Margherita Della Valle, relatează Reuters.

3096 afișări
Imaginea articolului Demisie la nivel înalt la Vodafone. Grupul britanic va intra pe mâna unei femei

Demisie la nivel înalt la Vodafone. Grupul britanic va intra pe mâna unei femei

În cei patru ani de mandat, Read a condus grupul de telefonie mobilă în pandemie, a vândut active pentru a se concentra mai mult pe Europa şi Africa şi a transformat infrastructura într-o unitate separată.

În pofida schimbărilor, acţiunile sale nu au aduss rezultatele scontate, iar luna trecută grupul şi-a redus perspectivele pentru întregul an.

"Am căzut de acord cu consiliul de administraţie că acum este momentul potrivit pentru a preda ştafeta unui nou lider care să se bazeze pe punctele forte ale Vodafone şi să profite de oportunităţile semnificative care ne aşteaptă", a declarat Reead într-un comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
companie,
demisie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici