DN 2, închis din cauza inundaţiilor. CNAIR recomandă rute ocolitoare

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere recomandă celor care vor să ajungă la Străminoasa, judeţul Bacău, unde traficul pe DN 2F a fost închis din cauza inundaţiilor, ruta ocolitoare Roman – Negreşti – Vaslui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

309 afișări
Imaginea articolului DN 2, închis din cauza inundaţiilor. CNAIR recomandă rute ocolitoare

DN 2, închis din cauza inundaţiilor. CNAIR recomandă rute ocolitoare (Imagine: SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO)

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, circulaţia rutieră a fost închisă, duminică, pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 2F, localitatea Străminoasa, judeţul Bacău.

Măsura a fost luată în urma ruperii rampelor de acces ale podului provizoriu din localitate, din cauza precipitaţiilor abundente.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere recomandă ca rută ocolitoare: Roman – Negreşti – Vaslui.

”În prezent, la faţa locului, se acţionează cu 1 buldoexcavator, 1 unimog, 1 încărcător frontal, un cilindru compactor şi 3 autobasculante care cară material pietros (piatră spartă) pentru refacerea rampelor distruse. Se estimează reluarea circulaţiei rutiere în cursul zilei de astăzi, în funcţie de condiţiile meteo”, arată CNAIR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici