Eduard Uzunov, preşedinte al Regatta Real Estate: În ultimii ani nu s-au mai construit produse de calitate în locuri excepţionale

Dezvoltatorii nu au mai construit în ultimii ani complexuri rezidenţiale sau vile de lux în zone premium, precum Aviatorilor, Primăverii sau nordul Capitalei, rezultatul fiind că deşi cerere este pentru acest segment nu există ofertă.

2015 afișări
Imaginea articolului Eduard Uzunov, preşedinte al Regatta Real Estate: În ultimii ani nu s-au mai construit produse de calitate în locuri excepţionale

Eduard Uzunov, preşedinte al Regatta Real Estate: În ultimii ani nu s-au mai construit produse de calitate în locuri excepţionale (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"În ultimii trei ani nu s-au mai construit produse de calitate în locuri excepţionale, precum Aviatorilor, Primăverii sau Nordului şi ne lovim de acest aspect. Avem cerere, dar nu avem ofertă. Produsele date spre închiriere s-au epuizat", a declarat Eduard Uzunov, preşedinte al Regatta Real Estate.

El a adăugat că nu poţi să aduci un chiriaş de calibru, un ambasador, un consul sau un reprezentant al unei firme mari într-un apartament oarecare:"Are un anumit buget şi multe aşteptări".

Preţurile chiriilor din zona Aviatorilor, Primăverii sau Nordului se situează între 2.000 euro şi 15.000 euro pe lună, în funcţie de suprafaţa imobilului şi de finisaje.

În opinia lui Uzunov, vor fi mai multe tranzacţii din partea celor care vor să cumpere lucruri de calitate pe care să le pună apoi în piaţa chiriilor. "Randamentele de investiţii sunt mai bune decât la bănci, 6% sau chiar 10%. Mă aştept ca străinii să vină în România şi să investească datorită acestui lucru".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici