Elveţia înăspreşte sancţiunile împotriva Rusiei din cauza situaţiei din Ucraina

Elveţia a decis să înăsprească măsurile adoptate împotriva Rusiei din cauza situaţiei din Ucraina, potrivit unui comunicat publicat miercuri de autorităţile de la Berna.

436 afișări
Imaginea articolului Elveţia înăspreşte sancţiunile împotriva Rusiei din cauza situaţiei din Ucraina

Elveţia înăspreşte sancţiunile împotriva Rusiei din cauza situaţiei din Ucraina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unsprezece nume au fost adăugate pe lista persoanelor şi companiilor cu care intermediarii financiari nu pot avea noi relaţii de afaceri. Dacă aceste relaţii există deja, ele sunt de acum supuse unei autorizaţii.

În plus, Elveţia a luat măsuri pentru a împiedica evitarea sancţiunilor internaţionale în legătură cu situaţia din Ucraina.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici