Eugen Teodorovici, avertisment pentru noul şef de la ANAF: Ionuţ Mişa să realizeze cel puţin ce a promis, ca ministru, în Parlament

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a spus că preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Ionuţ Mişa, va trebui să realizeze cel puţin ceea ce a promis anul trecut, în Parlament, ca ministru de Finanţe.

2825 afișări
Imaginea articolului Eugen Teodorovici, avertisment pentru noul şef de la ANAF: Ionuţ Mişa să realizeze cel puţin ce a promis, ca ministru, în Parlament

Eugen Teodorovici, avertisment pentru noul şef de la ANAF: Ionuţ Mişa să realizeze cel puţin ce a promis, ca ministru, în Parlament

„Anul trecut, când se dezbătea bugetul pe 2018, Ionuţ Mişa - ca ministru de Finanţe - a asumat nişte cifre pe baza cărora s-a construit bugetul. Acum, ca preşedinte la ANAF, va trebui să îndeplinească acele promisiuni”, a spus Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3.

„Mişa are experienţă, are un sprijin în persoana mea, va trebui să facă doar atât: să atingă doar acele ţinte asumate anul trecut. Minimul pe care l-a propus în Parlament, asta trebuie să asigure acum”, a spus ministrul Finanţelor, menţionând că gradul de colectare „putea fi mai bun, dar e în parametri”.

Teodorovici le-a transmis şi un semnal funcţionarilor de la Finanţe şi ANAF, precizând că „şi nopţile se pot lucra”, iar luna „nu are doar 30 de zile când eşti pe o funcţie atât de importantă pentru ţară”.

La jumătatea lunii decembrie 2017, legea bugetului de stat pentru anul 2018 a fost adoptată în Comisiile reunite de buget-finanţe, cu 17 voturi „pentru” şi 14 „împotrivă”.

„Urmează votul final în Parlament şi de la anul trebuie să ne apucăm, în continuare, de treabă”, a declarat ministrul Finanţelor de atunci, Ionuţ Mişa, la finalul şedinţei comisiilor de buget reunite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici