Eveniment Mediafax şi Eureko la Iaşi: Valoarea asigurărilor de sănătate

Ce este o asigurare privată de sănătate şi ce rol are într-o economie în curs de dezvoltare? Cum trebuie reformat sistemul de sănătate? Sunt întrebări la care invitaţii Eureko România şi Mediafax vor răspunde la evenimentul "Dincolo de business: despre oameni, despre încredere", organizat la Iaşi.

243 afișări
Imaginea articolului Eveniment Mediafax şi Eureko la Iaşi: Valoarea asigurărilor de sănătate

Eveniment Mediafax şi Eureko la Iaşi: Valoarea asigurărilor de sănătate

Evenimentul va avea loc pe 23 martie şi va consta în două module: unul adresat studenţilor şi desfăşurat în prima parte a zilei, în aula Universităţii "Alexandru Ioan Cuza", şi altul dedicat oamenilor de afaceri şi desfăşurat în a doua parte a zilei la Hotel Ramada din Iaşi.

În cadrul primului modul, studenţii sunt invitaţi la o dezbatere atât pe tema asigurărilor de sănătate, cât şi pentru a primi sfaturi de la specialişti cu privire la planificarea carierei şi pentru a afla care sunt modalităţile optime de economisire în funcţie de vârstă. Evenimentul are loc in Aula Magna a Universităţii, începând cu ora 11.30.

Cuvântul de deschidere îi va aparţine decanului Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, profesorul Dinu Airinei, urmat de lectorii Liviu Grigorescu - consultant Hay Group, Carmen Radu - director general adjunct Eureko şi Adina Rotileanu - director de marketing & PR Eureko. Vorbitorii vor pune accentul pe poveşti de succes în construirea carierei, pe tips & tricks pentru jobul actual sau viitor şi pe studii de caz despre economisire.

Al doilea modul, adresat oamenilor de afaceri, se va desfăşura în aceeaşi zi începând cu orele 16.30, la Hotel Ramada. Printre lectorii invitaţi se numără Gheorghe Nichita - primarul oraşului Iaşi, Carmen Radu - director general adjunct Eureko şi Liviu Grigorescu - consultant Hay Group.

Aceştia vor aduce în discuţie rolul statului şi al companiilor în reformarea sistemului medical naţional, oportunitatea transferului către mediul privat a unor responsabilităţi legate de eficientizarea sistemului de sănătate, precum şi beneficiile adăugării asigurărilor medicale private în pachetul salarial pentru angajaţi, dar şi pentru angajatori.

"Dincolo de business: despre oameni, despre încredere" este un program iniţiat de Eureko în 2009, prin intermediul căruia compania oferă informaţii interesante şi utile studenţilor şi oamenilor de afaceri. Eureko şi partenerii săi din zona de business aduc spre dezbatere subiecte de actualitate şi asigură schimbul de informaţii în comunităţile de afaceri locale.

La evenimentul de la Iaşi vor participa reprezentanţi ai administraţiei centrale şi locale, medici din sistemul privat şi cel public de sănătate, proprietari de cabinete medicale private şi consultanţi.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.mediafaxtalks.ro/dincolo-de-business.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici