Fifor critică dur înfiinţarea parchetelor financiare: Exact ca pe vremea comuniştilor

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a criticat, vineri, măsura anunţată de un secretar de stat din Guvernul Orban privind înfiinţarea parchetelor financiare şi declaraţii de avere pentru fiecare cetăţean, afirmând că este ”exact ca pe vremea comuniştilor”.

2373 afișări
Imaginea articolului Fifor critică dur înfiinţarea parchetelor financiare: Exact ca pe vremea comuniştilor

”PNL anunţă înfiinţarea parchetelor financiare şi declaraţii de avere pentru fiecare cetăţean. Un fel Big Brother care va lua la puricat averea fiecărui român. Dacă ţi-a ieşit cu virgulă, vine procurorul. Exact ca pe vremea comuniştilor.

Aşa va arăta România <liberală>. Măcar de-ar începe cu veniturile şomerului Orban, meditaţiile lui Iohannis sau taxele neplătite pe locuinţă de ministrul Grindă”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

Reacţia politicianului vine după ce secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Cristian Băcanu, a spus că soluţii pentru combaterea evaziunii fiscale ar fi înfiinţarea unor parchete financiare şi ca toţi cetăţenii să depună o declaraţie de avere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici