Finanţele i-au urat Vămii române „La mulţi ani” cu simbolurile Vămii din Republica Moldova

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) i-a făcut urări Vamei din România, sâmbătă, pe Facebook, cu ocazia Zilei Internaţionale a Vămilor, folosind sigla Republicii Moldova.

281 afișări
Imaginea articolului Finanţele i-au urat Vămii române „La mulţi ani” cu simbolurile Vămii din Republica Moldova

Finanţele i-au urat Vămii române „La mulţi ani” cu simbolurile Vămii din Republica Moldova

Într-o postare publicată sâmbătă, în jurul orei 17:15, pe pagina de Facebook a MFP şi semnată de ministrul de resort, Eugen Teodorovici, scrie:

„Mesajul ministrului finanţelor publice, Eugen Teodorovici cu prilejul Zilei Internaţionale a Vămilor. «Cu prilejul Zilei Internaţionale a Vămilor, doresc să îi felicit pe colegii mei pentru activitate şi să-i asigur de întreaga mea disponibilitate. Ziua Internaţională a Vămilor se celebrează pe 26 ianuarie, sub egida Organizaţiei Mondiale a Vămilor (World Customs Organization - WCO). Anul acesta mi-aş dori ca activitatea noastră să se desfasoare sub sloganul Organizaţiei Mondiale a Vămilor din 2019 - “Frontiere inteligente pentru comerţ, călătorii şi transport fără probleme, adică „SMART borders”. În acest sens, îmi voi respecta promisiunea de a moderniza punctele vamale în vederea sporiri securitatii frontierelor, a îmbunătăţirii condiţiilor de muncă şi optimizării serviciilor oferite contribuabililor.»”.

Fondată în 1952, sub denumirea de Consiliul de Cooperare Vamală, organizaţia are în prezent 179 state membre şi este singurul organism interguvernamental axat exclusiv pe probleme vamale, mai scrie pe Facebook. România a aderat la Organizaţia Mondială a Vămilor în anul 1969, devenind, datorită poziţiei strategice, un important membru al acesteia.

În schimb, în fotografia ataşată, care este lucrată în Photoshop, Teodorovici are în spate simbolurile Vămii din Republica Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici