Firmele de leasing au ajuns să recupereze bărci şi jet-skiuri

Firmele de leasing au ajuns să recupereze şi bunuri mai puţin obişuinte de la clienţii rău-platnici, cum ar fi aparate de bronzat, bărci de pescuit, jet-skiuri, maşini de tricotat sau automate de cafea, după ce anul trecut s-au concentrat în special de recuperarea pe maşini, potrivit "Ziarului Financiar".

71 afișări
Imaginea articolului Firmele de leasing au ajuns să recupereze bărci şi jet-skiuri

Firmele de leasing au ajuns să recupereze bărci şi jet-skiuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De exemplu, pe site-ul TBI Leasing, printre cele mai neobişuinte obiecte recuperate şi scoase acum la vânzare se numără o barcă de pescuit de tip Merry Fisher 625, la preţul de 28.000 de euro plus TVA, dar şi mai multe aparate de bronzat, preţul celui mai scump fiind de 4.000 de euro plus TVA.

Citeşte mai multe despre ce au ajuns să recupereze firmele de leasing pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici