Ford B-Max produs în România a fost prezentat la Geneva - FOTO

Constructorul american Ford a prezentat, luni, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva, monovolumul de clasă mică B-Max, model care va fi produs exclusiv în România, la fabrica de la Craiova.

654 afișări
Imaginea articolului Ford B-Max produs în România a fost prezentat la Geneva - FOTO

Ford a prezentat în premieră la Geneva modelul B-Max, care va fi produs în România

B-MAX va fi construit pe aceeaşi platformă cu a modelului Fiesta, însă aspectul vehicului este asemănător cu C-Max.

Noul model va fi cu aproximativ 10 centimetri mai lung şi mai înalt faţă de Fiesta în cinci uşi.

B-MAX nu va avea în echiparea caroseriei barele centrale care despart portierele la vehiculele obişnuite, iar uşile din spate se vor deschide prin rabatare spre protbagajul maşinii.

Prezent la Geneva la evenimentul de lansare a noului model fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu, apropiat al oficialilor Ford, a declarat pentru MEDIAFAX că B-Max va fi echipat cu variante de motorizare de un litru, propulsoare care vor fi fabricate tot în România.

Reprezentanţii Ford au menţionat că primele modele de test vor putea fi văzute pe şosele începând din vara acestui an, urmând ca producţia de serie să aibă loc la începutul anului viitor.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, prezent şi el la eveniment, a spus că ştia de mult timp cum va arăta modelul B-Max şi că este sigur că maşina va reprezenta un vârf de gamă a mărcii Ford.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici